URMĂREȘTE-NE PE

SĂLI CONFERINȚĂ ȘI ÎNTÂLNIRI DE AFACERI


Complexul Hotelier Premier Cluj-Napoca vine în întâmpinarea clienţilor săi cu dotări de ultimă generație în cele 3 sali conferinta pe care le deține, găzduind în cele mai optime condiții organizarea de întâlniri, traininguri, seminarii, conferințe de presă sau diverse alte evenimente.


Sălile sunt decorate in stil clasic, cu un mobilier modern, elegant, practic și în același timp confortabil și sunt echipate cu videoproiector, ecran de proiecție, flipchart și aer condiționat. De asemenea, pentru a veni în întâmpinarea clienților noștri, vă oferim asistența specializată în organizarea de evenimente și la cerere vă putem pune la dispoziție și alte materiale sau servicii necesare pentru a crea cadrul perfect desfășurării evenimentelor.


Sala A (110 locuri)


TipPreț ½ ziPrețSuprafațăDimensiuniAranjament și capacități
TEATRUCLASĂCABARETFORMAT U
A120€220€96 mp12x8 Lxl110243240

Sala B (35 locuri)


TipPreț ½ ziPrețSuprafațăDimensiuniAranjament și capacități
TEATRUCLASĂCABARETFORMAT U
B90€160€56 mp8X7 Lxl35202018

Salon VIP (16 locuri)


TipPreț ½ ziPrețSuprafațăDimensiuniAranjament și capacități
VIP70€120€48 mp8x6 LxlMASĂ OVALĂ (16 LOCURI)
ECHIPAMENTE / SERVICII INCLUSE IN PRETECHIPAMENTE / SERVICII CONTRACOST
Ecran de proiecțieLaptop
Flipchart și consumabileMicrofoane mobile / lavaliere / fixe
Acces internet WirelessSistem de traducrere simultană
Asistență tehnicăTranslator
ClimatizareServcii foto, video
VideoproiectorServicii secretariat

Consultanții noștri se vor dedica în întregime pregătirii și derulării cu succes a evenimentului dumneavoastra. Pentru o estimare cât mai corectă, vă rugăm să completaţi şi să ne expediaţi formularul următor, urmand ca in termen de 24 de ore sa va raspundem la solicitarea dumneavoastra cu o oferta cat mai detaliata și cât mai pe placul dumneavoastră.
Descoperiți oferta noastră de cazare:[hotelier_rooms ids="169,166,172,176" columns="4"] [hotelier_rooms ids="92,121,162" columns="3"]