URMĂREȘTE-NE PE

BUCĂTĂRIE INTERNAȚIONALĂ CU DELICATESE CULINARE


Dacă sunteți în căutarea unui loc intim sau a eleganței clasice pentru o intâlnire de afaceri sau o cină romantică plină cu delicatese, cu siguranță le veți intâlni la Restaurantul Premier. Veniți să gustați din ale noastre delicatese internaționale sau din toată lumea.

Vă oferim tot ceea ce căutați, de la bucătăria tradițională românească , inclusiv preparate vânătorești sau platouri cu brânzeturi digestive, extrem de savuroase, până la sofisticata bucatarie franceză sau italiană. Vă propunem de asemenea să ne vizitați și sala de evenimente Vâlcele .

delicatese culinare 1

delicatese culinare 2

delicatese culinare 3

Atmosfera rafinată și cochetă, acompaniată de servirea impecabilă și ale noastre delicatese savuroase, vor satisface și cele mai rafinate gusturi.

Reprezintă o locație ideală pentru o masă cu prietenii sau organizarea unui eveniment festiv: nuntă, botez, onomastică, aniversare, revelion, petreceri corporate sau in familie.

Include 2 saloane, unul de 50 de persoane și celălalt de 150, ce vă așteaptă să petreceți un eveniment special sau poate doar un moment plăcut, în compania celor dragi


Descoperiți oferta noastră de cazare:[hotelier_rooms ids="169,166,172,176" columns="4"] [hotelier_rooms ids="92,121,162" columns="3"]