URMĂREȘTE-NE PE

EVENIMENTE ȘI MESE ORGANIZATE


Pentru o recepție de neuitat, fie că e o petrecere aniversară,un botez, petrecerea dintre ani, banchet, o nuntă sau un business cocktail, Complexul hotelier din Cluj Napoca Premier vă poate oferi tot ceea ce aveți nevoie pentru ca dumneavoastră să aveți o zi specială de neuitat, alături de persoanele dragi, prieteni sau colegi.

Puteți de asemenea să rezervați o zi la sala noastră de evenimente Premier din Vâlcele.

Hotelul împreună cu ale lui restaurante din Cluj oferă atât pentru nunta dumneavoastră cât și pentru alte evenimente importante din viața dumneavoastră 200 de locuri la masă, și spațiu special destinat dansului, orchestrei sau dj-ului.

Relaxați-vă și lăsați-ne pe noi să ne ocupăm de organizarea mesei și locația nunții sau a botezului copilului dumneavoastră! Vă vom oferi siguranța că această zi specială din viețile dumneavoastră va fi exact așa cum v-ați imaginat că va fi. Vă vom ajuta să creeați atmosfera perfectă în care să vă bucurați din plin alături de cei dragi, familie, prieteni sau colegi.
Meniul fiecărei nunți este personalizat până la ultimul detaliu.

Vă lăsăm posibilitatea de a alege dintr-o gamă foarte largă de preparate, de la cele tradiționale din țara noastră și până la delicatesele bucătăriei internaționale. Toate aceste delicatese sunt acompaniate de un bogat sortiment de băuturi atent selecționate și acompaniate de asemenea de o servire impecabilă, într-o ambianță plăcută.


Meniul


Unul din motivele cu care ne mândrim sunt ale noastre restaurante din Cluj. Meniurile pot avea preparate clasice, dar bucătăria noastră vă poate pregăti meniul special pe care îl visați pentru nunta sau botezul copilului dumneavoastră. Poate fi un meniu cu pește și fructe de mare, sau poate altul cu specialitatea casei, Medalion Premier și platouri cu bucate tradiționale, sau preparate cu specific franțuzesc, mediteraneean sau asiatic și multe altele.

Consultanții noștri se vor dedica în întregime pregătirii și derulării cu succes a evenimentului dumneavoastră. Vor face tot posibilul ca dumneavoastră să aveți parte de o zi specială de vis.


Descoperiți oferta noastră de cazare[hotelier_rooms ids="169,166,172,176" columns="4"] [hotelier_rooms ids="92,121,162" columns="3"]