URMĂREȘTE-NE PE
hotel cluj Premier exterior

DESPRE NOI


Complexul Hotelier Premier este situat în municipiul Cluj-Napoca, oraș aflat în inima Transilvaniei, un adevărat centru istoric și cultural, precum și una din cele mai atractive zone de dezvoltare a industriei și afacerilor din România.Te așteptăm să ne descoperi pas cu pas, având dorința de a convinge pe oricine care ne trece pragul de calitatea serviciilor, de confortul și dotările moderne, păstrând totodată linia clasică care ne reprezintă.


Veți găsi aici, la Premier, o echipă tânără, alcătuită din profesioniști de valoare, care are ca scop crearea tuturor condițiilor necesare pentru ca dumneavoastră să aveți un sejur cât mai plăcut și, mai ales, să reveniți cu plăcere ori de câte ori pașii dumneavoastră se indreaptă spre inima Transilvaniei.


Hotelul Premier este renumit pentru atmosfera caldă și prietenoasă care ii face pe oaspeți să se simtă ca acasă, de aceea nu întamplător sloganul nostru este: "Ai ajuns acasă!"


MISIUNEA NOASTRĂ


Intreaga echipă Premier se străduiește să atingă performanța maximă, în scopul de a crea pentru dumneavoastră, clienții noștri, cele mai bune și confortabile condiții în hotelul nostru.


Ne străduim permanent să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor oaspeților noștrii printr-o îmbunătățire continuă a serviciilor prestate și a bazei materiale de care dispunem, astfel încât să evoluăm în continuare, fie individual, fie colectiv.


DEZVOLTARE


Complexul Hotelier Premier comunică prin toate mijloacele Mass-media, Internet şi alte modalităţi audiovizuale ofertele, tarifele precum şi îmbunătăţirile concepute să vă aducă un plus de confort într-o atmosferă cât mai plăcută.


Adaptându-şi politica de preţ la noile condiţii de piaţă generate de criza economică pe care o resimţim cu toţii, Complexul Hotelier Premier şi-a prelungit tarifele practicate în low season pe tot parcursul anului, încercând astfel să îşi fidelizeze clientii cât și să îşi extindă portofoliul de clienţi.


Printre ultimele inovaţii create pentru oaspeţii noştri se numără un lift panoramic precum şi recondiţionarea integrală a complexului.
O să vă ţinem la curent cu proiectele de dezvoltare pe care o să le întreprindem pe viitor.


Cu respect,
Echipa Premier.